Værkstedspresser

Viser alle 4 resultater

Værkstedspressere til forskellige formål

Her hos Tooma finder du flere forskellige værkstedspresser, der egner sig til forskellige formål. Vores værkstedspresser er alle med hydraulisk presser, der gør dem hurtig og meget stærke. En værkstedspresser er et nyttigt værktøj til værkstedet, hvor man skal arbejde med formning, presning og klemning af forskellige materialer. Vi forhandler både bordmodeller og gulvmodeller, hvorfor der uden tvivl også vil være en værkstedspresser til dit behov. Vores sortiment spænder fra en værkstedspresser, der kan presser fra 10 kg og helt op til 50 kg, fælles for alle vores pressere er, at de er udført i et holdbart materiale.

Hydraulisk og pneumatisk presser

Man finder typisk to typer af værkstedspressere, nemlig den hydrauliske og den pneumatiske værkstedspresser. Presserne har mange ligheder, men det er dog alligevel værd at overveje, hvilken der vil passer bedst til ens værksted. Vælger man en pneumatisk værkstedspresser, så får man en presser, der er styret af et lufttryk. Dette lufttryk får presseren til at bevæge sig nedad, hvilket giver et tryk, eller pres.

Den hydrauliske værkstedspresser er derimod styret af en væsketype, dette er oftest en oliebaseret væske. En hydraulisk værkstedspresser er stærkere end den pneumatiske presser, men det er til gengæld værd at overveje, at den hydrauliske presser kræver mere vedligehold end den pneumatiske, som er nem at vedligeholde og som generelt er et pålideligt valg.


Vælge den rigtige presser til dit behov

Har du brug for en presser, der er stærk og som kan presse store mængder, så skal du uden tvivl vælge en hydrauliske værkstedspresser, hvorfor denne er rigtig god til større værksteder. Den pneumatiske presser er velegnet til det mindre værksted, da vedligeholdet er mindre, men presseren er stadig en hurtig og kraftig presser.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.